BLOG

Bij Fysio World Amsterdam hebben we ieder ons eigen specialisme. Samen zorgen we ervoor dat we u de vakkundige hulp bieden die u nodig heeft. Blijf niet rondlopen met pijn, vragen of twijfels. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen.

Hulp van een Fysiotherapeut bij Hielspoor klachten

Hulp van een Fysiotherapeut bij Hielspoor klachten

Hielspoor is één van die aandoeningen waarvan iedereen wel weet dat het heel erg vervelend kan zijn. Vaak is het noemen van “ik heb hielspoor” al genoeg, dan weet iedereen dat je wel een tijd last zult blijven houden.

Fysiotherapie bij klachten door een nekhernia

De nek is opgebouwd uit zeven wervels. Tussen de wervels liggen tussenwervelschijven. Deze tussenwervelschijven bestaan uit kraakbeen met een kern. Wanneer er sprake is van een hernia is de kern van zo’n tussenwervelschijf uitgepuild.

Onze fysiotherapeuten staan voor u klaar bij een spierscheuring

Een spierscheuring komt niet alleen voor bij sporters, maar ook bij niet-sporters en ouderen. Het scheuren van een spier wordt ervaren als een plotse hevige pijn. Het voelt alsof er met een zweep tegen een spier wordt geslagen. Om deze reden spreken we ook wel van een zweepslag.

Fysiotherapie bij shin splint klachten

Fysiotherapie bij shin splint klachtenFysiotherapie bij shin splint klachtenEen shin splint is kort gezegd pijn aan het scheenbeen. In veel gevallen is er dan sprake van het mediaal tibiaal stresssyndroom. Er zijn echter ook andere vormen van shin splints. U kunt met...

Fysiotherapie in Amsterdam in de avonduren

Fysiotherapie in Amsterdam in de avondurenFysiotherapie in de avondurenBent u op zoek naar een fysiotherapeut die in de avond open is? Dan bent u bij Fysio World Amsterdam aan het juiste adres. Wij hebben ruime openingstijden om iedereen de kans te geven een...

Fysiotherapie bij schouder uit de kom

Schouder uit de kom. Het is vervelend, pijnlijk en je wilt voorkomen dat het in de toekomst nog een keer gebeurt. In dit artikel wordt besproken hoe het schoudergewricht in elkaar zit, wat de oorzaken zijn voor een schouder uit de kom, de symptomen, de diagnose en hoe fysiotherapie kan helpen bij het herstel.

Fysiotherapie bij een peesontsteking in de schouder

Een peesontsteking in de schouder is een reactie van de pees op overbelasting. De pees raakt beschadigd en geïrriteerd. Normaal gesproken is de schouder een zeer bewegelijk gewricht, maar door de pijn wordt u belemmert in uw dagelijkse activiteiten.

Fysiotherapie bij een gebroken pols

Een gebroken pols komt veel voor, en is bij iedereen net weer anders. Het is dus van belang de pols goed te behandelen en er de juiste zorg voor te krijgen, zodat u volledig en sterk kan herstellen.

Fysiotherapie bij een slijmbeursontsteking van de heup

Slijmbeurzen zijn zakjes met vocht die de wrijving tussen pezen en botten verminderen. Ze kunnen gezien worden als een soort stootkussens. Slijmbeurzen bevinden zich in verschillende gewrichten van het lichaam, zoals de schouder en elleboog, maar ook de heup.

Pijn Of Moeite Met Bewegen? Blijf Niet Rondlopen Met Klachten En Maak Een Afspraak

Call Now ButtonBel ons op 020 663 50 92