BLOG

Bij Fysio World Amsterdam hebben we ieder ons eigen specialisme. Samen zorgen we ervoor dat we u de vakkundige hulp bieden die u nodig heeft. Blijf niet rondlopen met pijn, vragen of twijfels. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen.

Fysiotherapie bij een slijmbeursontsteking van de heup

Slijmbeurzen zijn zakjes met vocht die de wrijving tussen pezen en botten verminderen. Ze kunnen gezien worden als een soort stootkussens. Slijmbeurzen bevinden zich in verschillende gewrichten van het lichaam, zoals de schouder en elleboog, maar ook de heup.

Fysiotherapie bij pijn in de schouder

Pijn in de schouder zit vooral in en rondom het schoudergewricht. Mensen vergeten vaak dat de bovenarm hier ook deel van uit maakt. De schouder is een gewricht dat bestaat uit verschillende spieren, pezen, botten, kapsels en slijmbeurzen.

Fysiotherapie bij een knie die ‘op slot zit’

De knie kan op slot komen te zitten door een verkeerde beweging of trauma. Als dit gebeurt, is het buigen en strekken van het kniegewricht nog maar in beperkte mate mogelijk is, of helemaal niet.

Fysiotherapie bij chronische lage rugklachten

Lage rugklachten komen vaak voor. Bij ruim 90 procent van de mensen zijn de klachten binnen zes weken weer verdwenen. Toch kunnen de klachten later weer terugkeren en overgaan tot aanhoudende klachten.

Fysiotherapie bij een enkelverstuiking

Iedereen is weleens door zijn of haar enkel gegaan. Tijdens sporten of zelfs gewoon tijdens een stukje wandelen. Wanneer het hele gewicht op één voet komt te staan, dan kan de enkel zomaar dubbel klappen. Meteen verzwikking of een verstuiking als gevolg.

Wat is fysiotherapie

Wat is fysiotherapie

Een fysiotherapeut verhelpt klachten bij het bewegen. Voorbeelden hiervan zijn blessures, een verkeerde houding of pijn in spieren en gewrichten.

Pijn Of Moeite Met Bewegen? Blijf Niet Rondlopen Met Klachten En Maak Een Afspraak

Call Now ButtonBel ons op 020 663 50 92