Wij zijn

Fysio World Amsterdam

De nummer 1 fysiotherapeut van Amsterdam-Oost (watergraafsmeer)

Onze hoog opgeleide fysiotherapeuten onderzoeken, analyseren en behandelen grondig uw lichamelijke problemen. Stel al uw vragen geheel vrijblijvend aan één van onze specialisten.

Maak een afspraak

Altijd binnen 48 uur een afspraak  Ruime openingstijden

  Open van 07.00 tot 21.00
  ook op zaterdag geopend

  Binnen 48 uur terecht

  Bij ons kunt u altijd
  binnen 48 uur terecht

  Allemaal specialisten

  Alle specialisten zijn BIG & CKR geregistreerd

  zorgverzekeraars

  Wij zijn bij alle zorgverzekeraars aangesloten

  (m.u.v. CZ Just)

  orthopedische fysiotherapie

  Waarom kiezen voor Fysio World Amsterdam?

  Met meer dan 35 jaar ervaring zijn wij een begrip in Amsterdam (Oost). Bij Fysio World Amsterdam heeft iedere fysiotherapeut zijn of haar eigen specialisme. Hierdoor kunnen wij snel schakelen. Op die manier kunnen wij de vakkundige hulp aanbieden die u nodig heeft.

  Hoogopgeleide fysiotherapeuten
  Veel specialisten onder 1 dak
  Meer dan 30 jaar ervaring
  Altijd een persoonlijk behandelplan
  Fysiotherapie aan huis
  Contracten met alle zorgverzekeraars (m.u.v. CZ Just)
  Rolstoeltoegankelijk
  U kunt met iedere soort klacht terecht
  Gratis parkeren voor de deur

  Tijdens de behandelingen kunt u in onze rustige en ruime praktijk gebruik maken van onze schema’s, hulpmiddelen en oefenruimtes. Dit allemaal onder de deskundige begeleiding van onze hoog opgeleide fysiotherapeuten en specialisten.

  Wij zijn trots op al onze 95 beoordelingen

  Beoordelingen fysio world amsterdam

  Zo verloopt ons zorgtraject

  STAP 1

  Intake gesprek

  STAP 2

  Lichamelijk onderzoek

  STAP 3

  De behandelfase

  STAP 4

  De afsluiting

  Wat is Fysiotherapie?

  Fysiotherapie is een behandelmethode voor klachten aan je spieren, banden, gewrichten en zenuwen. Fysiotherapie zorgt ervoor dat deze pijn minder wordt of in sommige gevallen zelfs helemaal verdwijnt. De fysiotherapeut zorgt ervoor dat het lichaam weer beter gaat functioneren. Dit doet de fysio door het doen van verschillende oefeningen of toepassen van verschillende behandelingen

  Voor wie is Fysiotherapie?

  Fysiotherapie is voor jong en oud. Fysiotherapie is geschikt voor iedereen die pijn heeft bij bewegen of klachten heeft aan spieren, gewrichten, banden en zenuwen. Deze pijn of klachten kunnen ontstaan zijn door een verkeerde houding of beweging, een ziekte, een ongeval of simpelweg doordat het lichaam ouder wordt. Fysiotherapie helpt ook bij het voorkomen van klachten. Door regelmatige behandelingen van uw fysiotherapeut blijft uw lichaam optimaal functioneren en voorkomt u pijn of andere klachten.

  Aan de hand van een op maat gemaakt behandelprogramma werken wij samen met u aan een goed herstel.

  De behandelingen

  Fysiotherapie wordt in verschillende vormen aangeboden. Iedere klacht is uniek en heeft een andere behandeling nodig. Soms voldoet een stevige massage al. Soms heeft u meerdere soorten behandelingen nodig. Afhankelijk va uw klacht wordt er een behandelprogramma opgesteld. Hieronder ziet u welke soorten behandelingen wij aanbieden.

  Dry needling

  Gespannen spieren en pijnklachten kunnen komen door kleine verkrampingen in de spieren. Dry-Needling kan hierbij helpen.

  COPD

  COPD is een longaandoening waarbij mensen een benauwd gevoel krijgen bij inspanning. Dit uit zich vaak in hevige hoestbuien. COPD is helaas niet omkeerbaar.

  Medical Taping

  Medical taping (met Kinesiotape) stimuleert het natuurlijke herstelproces van uw lichaam, waardoor verschillende klachten aantoonbaar zullen afnemen.

  Fysio aan Huis

  Durft u door het coronavirus niet naar de fysiotherapeut te gaan, ondanks dat u klachten heeft? Fysio World Amsterdam heeft de oplossing!

  Aart Visser


  Kan Fysio World Amsterdam zeer aanraden. Ben altijd heel fijn en zeer professioneel geholpen door Marco Spironello en collega’s. Ik kampte aaneen lopend met een vrij gevoelige rug (spit en hernia achtige klachten gehad) en een stijve nek. Dit kwam door continue overbelasting door een verkeerde houding achter het bureau, in de auto, etc.. Niet alleen wisten ze altijd wel mijn pijn direct te verlichten maar me ook bewust te maken van mijn houding probleem en daaraan te gaan werken. Veel dank hiervoor!

  Hester Noyon


  “Al vele jaren weet ik, als het nodig is, deze praktijk te vinden. Rugpijn, gebroken schouder …… met hulp van Marco kwam ik er weer bovenop. Dus toen ik onlangs iemand nodig had voor advies en behandeling na chemotherapie was de keuze snel gemaakt. Ik vond er de deskundigheid die ik zocht. Doeltreffende massages, gerichte oefeningen die steeds werden bijgesteld als mijn toestand daar om vroeg”

  Hanna van der Zaken


  “Gelukkig kwam ik na wat minder goede ervaringen elders terecht bij Fysio World Amsterdam, en werd behandeld door Marco. De sfeer vond ik er meteen fijn, bij het oefenen in de oefenruimte heb je altijd wel contact met iemand als je dat wilt. Marco’s geduld, zorgvuldigheid, humor en vasthoudendheid waren heel belangrijk om mij goed voor te bereiden op en te revalideren na 3 operaties. Hij hielp me om telkens m’n grens weer even te verleggen, nodig om vooruit te komen”.

  Overige Specialismen

  Manuele therapie

  Manuele therapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie. Een manueel
  therapeut is een fysiotherapeut met een meerjarige vervolgopleiding
  manuele-therapie, en is gespecialiseerd in de wervelkolom.

  Lees meer

   

  Sportfysiotherapie

  Sportfysiotherapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie.
  De sportfysiotherapeut richt zich niet alleen op het behandelen
  van sportgerelateerde klachten.

  Lees meer

  Artikelen

  De laatste artikelen over Fysiotherapie

  Pijn of moeite met bewegen?

  Blijf niet rondlopen met klachten en maak een afspraak