Podologie

Podologie is geschikt wanneer uw voeten niet meer optimaal functioneren. Dit kan komen door bijvoorbeeld een doorgezakte voet of een beenlengteverschil. Door het continu overbelasten van spieren en banden ontstaan klachten in spieren en gewrichten.

Maak een afspraak

Altijd binnen 48 uur een afspraak  Ruime openingstijden

  Open van 07.00 tot 21.00
  ook op zaterdag geopend

  Binnen 48 uur terecht

  Bij ons kunt u altijd
  binnen 48 uur terecht

  Allemaal specialisten

  Alle specialisten zijn BIG & CKR geregistreerd

  Zorgverzekeraars

  Wij zijn bij alle zorgverzekeraars aangesloten (m.u.v. CZ Just)

  Voor wie is Podologie?

  Iedereen met voetklachten en klachten hoger in het lichaam, die veroorzaakt worden door een afwijking in de voet, komt in aanmerking voor podologie. We doen eerst een intake waarbij Willem Boogaard de stand van uw voeten bekijkt en die invloed daarvan op uw houding. Verder worden er blauwdrukken gemaakt en wordt er een spiegelonderzoek gedaan om de overdrukplekken te ontdekken. Soms wordt er nog een loopanalyse gemaakt.
  Na het onderzoek maakt de therapeut samen met u een plan. Zo kan de therapeut zooltjes, inlays of siliconenteenstukjes adviseren. Ook kan de therapeut oefeningen of schoenadvies meegeven.
  dry needling

  Deze therapeuten staan voor u klaar

  Willem Boogaard

  Willem Boogaard

  Podoposturaal therapeut

  Willem heeft ruim 30 jaar ervaring als fysiotherapeut en ruim 10 jaar als (sport)registerpodoloog/podoposturaal therapeut.

  Lees meer over Willem

  Waarom Fysio World Amsterdam

  Waarom Fysio World Amsterdam?

  Met meer dan 35 jaar ervaring zijn wij een begrip in Amsterdam (Oost). Bij Fysio World Amsterdam heeft iedere fysiotherapeut zijn of haar eigen specialisme. Hierdoor kunnen wij snel schakelen. Op die manier kunnen wij de vakkundige hulp aanbieden die u nodig heeft.

  Begeleiding door ervaren fysiotherapeuten
  Niet alleen de voeten maar het complete lichaam
  Uitvoerig onderzoek
  De nieuwste apparatuur
  Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en inzichten
  Altijd een persoonlijk behandelplan

  Tijdens de behandelingen kunt u gebruik maken van onze schema’s, hulpmiddelen en oefenruimtes. Dit allemaal onder de deskundige begeleiding van onze hoog opgeleide fysiotherapeuten en specialisten.

  FootBasics

  Fysio World Amsterdam werkt sinds enige tijd samen met FootBasics. Fysio World Amsterdam krijgt maandelijks veel mensen binnen mensen voetklachten. Een algemene fysiotherapeut kan veel van deze klachten oplossen maar het echte specialisme ontbrak nog. Dit specialisme hebben zij gevonden in FootBasics. Benieuwd naar wat Footbasics voor u kan betekenen? Klik dan op ‘ga naar FootBasics’

  Wij zijn trots op al onze 95 beoordelingen

  Beoordelingen fysio world amsterdam

  Pijn of moeite met bewegen?

  Blijf niet rondlopen met klachten en maak een afspraak