Footbasics

De voetenspecialist van Amsterdam.

Onze hoog opgeleide fysiotherapeuten onderzoeken, analyseren en behandelen grondig uw lichamelijke problemen. Stel Al Uw Vragen Geheel Vrijblijvend Aan Eén Van Onze Specialisten. Bel Of Mail Nú.

Maak een afspraak

Altijd binnen 48 uur een afspraak
  Footbasics

  De voetenspecialist van Amsterdam

  Maak een afspraak

  Altijd binnen 48 uur een afspraak
   FootBasics werkt samen met
   Fysio World Amsterdam.

   U ziet het goed, u bent op de website van Fysio World Amsterdam. Dat is de fysiotherapie praktijk met wie wij samenwerken. Wij zitten in hetzelfde pand.

   Fysio World Amsterdam krijgt maandelijks veel mensen binnen met voetklachten. Een algemene fysiotherapeut kan veel van deze klachten oplossen maar het echte specialisme ontbrak nog. Dit specialisme hebben zij gevonden in FootBasics.

   Wat doet FootBasics?

   FootBasics is ontstaan doordat wij als fysiotherapeuten dagelijks patiënten binnen de praktijk zien met voetklachten en voet gerelateerde klachten. FootBasics richt zich speciaal op de op maat gemaakte inlays voor de (sport)schoen, ter ondersteuning van de voet als onderdeel van de fysiotherapeutische zorg.

   Volg ons op Facebook en Instagram voor oefeningen en meer info.

   Wat zijn de voordelen van FootBasics?

   De inlays worden gemaakt met een speciaal scan-apparaat. Dit apparaat maakt binnen 25 minuten een voetscan en op maat gemaakte inlays. De kosten voor een paar op maat gemaakte steunzolen zijn vanaf 88,50 euro incl. btw. Zo proberen wij te voorzien in de behoefte van de huidige maatschappij: goede en snelle zorg voor een concurrerende prijs met die van de podoloog.

   Naast dat de zolen direct in gebruik genomen kunnen worden, kunnen wij verschillende soorten maken. Denk aan zolen met extra demping voor hielklachten of extra dunne zolen die wel passen in voetbalschoenen. 

   Vraag naar Birgit of Roxanne voor meer informatie

   footbasics voetklachten

   Zo verloopt ons zorgtraject

   STAP 1

   Voet onderzoek

   STAP 2

   Voet scan

   STAP 3

   Maken van de inlays

   STAP 4

   Zooltjes plaatsen

   Voor wie is FootBasics?

   FootBasics is geschikt voor iedereen die klachten ervaart aan rug, heupen, knieën, enkels of voeten. Ook kunnen wij goed helpen bij sportblessures, loopanalyses en schoenadvies. Heb je geen klachten maar wil je gewoon meer comfort omdat je veel staat en loopt, ook dan ben je bij FootBasics aan het juiste adres.

   Vraag naar Birgit of Roxanne voor meer informatie

   voor wie is footbasics
   waarom footbasics

   Waarom FootBasics?

   FootBasics is (sport)fysiotherapie en podologie in één. Je kunt snel bij ons terecht en we hebben kennis over een breed aspect. Door deze uitgebreide kennis kunnen we op maat gemaakte zorg bieden.

   Hoogopgeleide voetspecialisten
   Al meer dan 100+ cliënten geholpen
   Veel ervaring met voet klachten
   Persoonlijke aandacht voor onze cliënt
   Wetenschappelijk bewezen
   Inlays voor ELKE schoen
   Zooltje in verschillende kleuren, lengtes diktes en breedtes
   Geen wachtlijsten

   Vraag naar Birgit of Roxanne voor meer informatie

   Afspraak maken?

   U kunt gewoon bellen naar Fysio World Amsterdam. U kunt dan naar Roxanne of Birgit vragen.