Ons team

Bij Fysio World Amsterdam hebben we ieder ons eigen specialisme. Samen zorgen we ervoor dat we u de vakkundige hulp bieden die u nodig heeft. Blijf niet rondlopen met pijn, vragen of twijfels. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen.

Marco
Spironello

Eigenaar – Fysiotherapeut
“Ik vind het prachtig om mensen te helpen weer klachtenvrij te zijn. Daarbij is het opsporen van de werkelijke oorzaak belangrijk. Met mijn 20 jaar ervaring weet ik snel tot de kern van het probleem te komen. In onze medische fitness oefenzaal begeleiden we onze patiënten om sterker te worden en klachten in de toekomst te voorkomen.”

Marco helpt u bij

Nek- en schouderklachten
Arbeidsgerelateerde klachten
Sportblessures
Sportmassage
Seniorenbegeleiding
Dry-needling
Marco

ROXANNE HELLEWARD

Master Sportfysiotherapeute
Roxanne haalt met haar persoonlijke, ongedwongen wijze van behandelen, het beste in haar patiënten naar boven. “Ik ben gefascineerd door het menselijk lichaam en (sport)blessures, nieuwsgierig hoe deze kunnen ontstaan en met name hoe ze verholpen worden. Het geeft mij veel voldoening, dat ik er aan bij kan dragen dat iemand weer zonder problemen zijn sport kan beoefenen.”

Roxanne helpt u bij

Master Sportfysiotherapeut
Kinderen met sportblessures
Hardloopanalyses
Orthopedische revalidatie
COPD-begeleiding
Bekkenklachten bij zwangerschap
Eigenaar Footbasics
Schouder, knie en enkelblessures
Roxanne

THIJS MORREAU

Fysiotherapeut
Fysiotherapie betekent voor mij de begeleiding van patiënten in het weer kunnen hervatten van hun dagelijkse activiteiten. Bij mij staat aandacht voor de patiënt centraal. Dat werkt door in mijn behandelingen, waarbij er naast de fysiotherapie ruimte is voor een lach.

Thijs helpt u bij

COPD
Core training
Nek en schouderklachten
Lage rugklachten
Thijs

KELSEY PREUSS

Fysiotherapeut
Hand/pols fysiotherapeut

Kelsey helpt u bij

Handtherapeut
Core training
Knie enkel training
Oefentherapie
Kinesiotaping
Kelsey Preuss

BIRGIT
JOOSEN

Fysiotherapeut
Samen werken aan een goed herstel. Vooral dit vind ik leuk aan het vak fysiotherapie. Als fysiotherapeut vind ik het mijn taak om naar het totale plaatje te kijken. Zo kan de oorzaak van een lichamelijke klacht goed worden achterhaald. Samen werken we dan met een passend behandelplan toe naar het einddoel: met plezier het hervatten van sport en/of andere dagelijkse activiteiten.

Birgit helpt u bij

Fysiotherapie
Dry Needling
Medical Taping
Sportmassage
Register podoloog
Eigenaar Footbasics
Mulligan therapie
Birgit

Laura
van der Linden

Master manueel fysiotherapeute

Laura helpt u bij

Laura

WIBBO HUBBELEN

Master Sportfysiotherapeut
Musculoskeletale echografist
“Sinds 2010 ben ik bezig met musculoskeletale echografie. Het spierskelet systeem wordt beoordeeld middels echografie. Ik vind het fascinerend om middels geluid spieren en pezen te bekijken. Omdat ik ervan overtuigd ben dat echografie een grote toegevoegde waarde kan zijn voor de fysiotherapeut ben ik in 2015 begonnen met FysioEchografie Mobiel.

Wibbo helpt u bij

Percutane Electrolyse Therapie (EPTE)
Shockwave Therapie
Echografie
Wibbo

WILLEM BOOGAARD

Podoposturaal therapeut
“Willem heeft ruim 30 jaar ervaring als fysiotherapeut en ruim 10 jaar als (sport)registerpodoloog/podoposturaal therapeut. “Ik behandel kinderen en volwassenen met voet- en houdingsklachten, waarvan de oorzaak ligt bij een verkeerde voetenstand.”

Willem helpt u bij

Podoloog
Willem

Roos van Hasselt

Fysiotherapeut i.o.
“Wat ik het mooiste aan fysiotherapie vind is het zien van vooruitgang bij mijn patiënten. Beweging is erg belangrijk voor de fysieke en mentale gesteldheid, ik help u daarom graag met de revalidatie om u weer op het gewenste niveau te krijgen. Dit wil ik bereiken door een combinatie van behandelingen op de behandelbank en in de oefenzaal waarbij u centraal staat.”

Roos helpt u bij

Fysiotherapie
Roos

Laura Oudejans

Fysiotherapeut i.o.

Laura helpt u bij

Fysiotherapie
Laura

Pijn of moeite met bewegen?

Blijf niet rondlopen met klachten en maak een afspraak