Ons team

Bij Fysio World Amsterdam hebben we ieder ons eigen specialisme. Samen zorgen we ervoor dat we u de vakkundige hulp bieden die u nodig heeft. Blijf niet rondlopen met pijn, vragen of twijfels. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen.

Marco
Spironello

Eigenaar – Fysiotherapeut
“Ik vind het prachtig om mensen te helpen weer klachtenvrij te zijn. Daarbij is het opsporen van de werkelijke oorzaak belangrijk. Met mijn 20 jaar ervaring weet ik snel tot de kern van het probleem te komen. In onze medische fitness oefenzaal begeleiden we onze patiënten om sterker te worden en klachten in de toekomst te voorkomen.”

Marco helpt u bij

Nek- en schouderklachten
Arbeidsgerelateerde klachten
Sportblessures
Sportmassage
Seniorenbegeleiding
Dry-needling
Marco FWA

ROXANNE HELLEWARD

Master Sportfysiotherapeute
Roxanne haalt met haar persoonlijke, ongedwongen wijze van behandelen, het beste in haar patiënten naar boven. “Ik ben gefascineerd door het menselijk lichaam en (sport)blessures, nieuwsgierig hoe deze kunnen ontstaan en met name hoe ze verholpen worden. Het geeft mij veel voldoening, dat ik er aan bij kan dragen dat iemand weer zonder problemen zijn sport kan beoefenen.”

Roxanne helpt u bij

Master Sportfysiotherapeut
Kinderen met sportblessures
Hardloopanalyses
Orthopedische revalidatie
COPD-begeleiding
Bekkenklachten bij zwangerschap
Eigenaar Footbasics
Schouder, knie en enkelblessures
Roxanne

THIJS MORREAU

Fysiotherapeut
Fysiotherapie betekent voor mij de begeleiding van patiënten in het weer kunnen hervatten van hun dagelijkse activiteiten. Bij mij staat aandacht voor de patiënt centraal. Dat werkt door in mijn behandelingen, waarbij er naast de fysiotherapie ruimte is voor een lach.

Thijs helpt u bij

COPD
Core training
Nek en schouderklachten
Lage rugklachten
Thijs

KELSEY PREUSS

Fysiotherapeut
Hand/pols fysiotherapeut
Als fysiotherapeut en handtherapeut vindt Kelsey het samenwerken met patiënten het mooiste aan haar vak. “Onafhankelijk blijven staat centraal in hoe ik mensen behandel. En dat begint met luisteren. Zo leer ik niet alleen de aard van hun klachten, maar ook hoe zij tegen hun herstel aankijken. Want dat kan veel werk zijn. Daarom vind ik belangrijk dat patiënten hun klachten leren begrijpen. Het laat patiënten zien dat ze meer regie over hun lichaam hebben dan ze soms denken”. Als geboren Française en tweetalig afgestudeerd in Nederland, helpt ze ook graag patiënten die zich comfortabeler voelen met de Franse of Engelse taal.

Kelsey helpt u bij

Handtherapeut
Core training
Knie enkel training
Oefentherapie
Kinesiotaping
Kelsey Preuss

BIRGIT
JOOSEN

Fysiotherapeut
Samen werken aan een goed herstel. Vooral dit vind ik leuk aan het vak fysiotherapie. Als fysiotherapeut vind ik het mijn taak om naar het totale plaatje te kijken. Zo kan de oorzaak van een lichamelijke klacht goed worden achterhaald. Samen werken we dan met een passend behandelplan toe naar het einddoel: met plezier het hervatten van sport en/of andere dagelijkse activiteiten.

Birgit helpt u bij

Fysiotherapie
Dry Needling
Medical Taping
Sportmassage
Register podoloog
Eigenaar Footbasics
Mulligan therapie
Birgit

Laura
van der Linden

Master manueel fysiotherapeute

“Na mijn carrière in kunstschaatsen ben ik fysiotherapie gaan studeren en daarna manuele therapie. Als sporter weet ik dat het belangrijk is om pijnvrij te bewegen en je ongestoord je activiteiten kan doen die je het liefste wilt doen. Hierbij help en begeleid ik mensen zodat ze van hun klachten af kunnen komen en het kunnen voorkomen.”

Laura helpt u bij

Laura

WIBBO HUBBELEN

Master Sportfysiotherapeut
Musculoskeletale echografist
“Sinds 2010 ben ik bezig met musculoskeletale echografie. Het spierskelet systeem wordt beoordeeld middels echografie. Ik vind het fascinerend om middels geluid spieren en pezen te bekijken. Omdat ik ervan overtuigd ben dat echografie een grote toegevoegde waarde kan zijn voor de fysiotherapeut ben ik in 2015 begonnen met FysioEchografie Mobiel.

Wibbo helpt u bij

Percutane Electrolyse Therapie (EPTE)
Shockwave Therapie
Echografie
Wibbo

WILLEM BOOGAARD

Podoposturaal therapeut
“Willem heeft ruim 30 jaar ervaring als fysiotherapeut en ruim 10 jaar als (sport)registerpodoloog/podoposturaal therapeut. “Ik behandel kinderen en volwassenen met voet- en houdingsklachten, waarvan de oorzaak ligt bij een verkeerde voetenstand.”

Willem helpt u bij

Podoloog
Willem

Roos van Hasselt

Fysiotherapeut i.o.
“Wat ik het mooiste aan fysiotherapie vind is het zien van vooruitgang bij mijn patiënten. Beweging is erg belangrijk voor de fysieke en mentale gesteldheid, ik help u daarom graag met de revalidatie om u weer op het gewenste niveau te krijgen. Dit wil ik bereiken door een combinatie van behandelingen op de behandelbank en in de oefenzaal waarbij u centraal staat.”

Roos helpt u bij

Fysiotherapie
Roos

Laura Oudejans

Fysiotherapeut i.o.
“Fysiotherapie is het vak waarin mijn liefde voor beweging en oprechte interesse in de mens samenkomen. Mijn doel is om uw dagelijks functioneren en levenskwaliteit te optimaliseren door niet alleen naar de klachten te kijken, maar ook naar de dieper liggende oorzaken. Dit gaat verder dan alleen het behandelen van een blessure of het verlichten van pijn; het gaat om het luisteren naar uw verhaal en uw doelen. Samen onderzoeken we het grotere plaatje en bepalen we welke stappen er nodig zijn. Het is inspirerend om te zien hoe deze stappen vooruit een positieve impact kunnen hebben op iemands leven.”

Laura helpt u bij

Fysiotherapie
Laura

Mohamed Saad

Fysiotherapeut

“Wat ik interessant vind aan fysiotherapie is hoe het lichaam werkt en hoe alle delen zich verhouden en samenwerken, en hoe pijn dit homogene systeem kan beïnvloeden en verstoren en de algemene kwaliteit van leven kan verminderen. Als fysiotherapeut doe ik mijn best om een ​​holistische benadering te volgen om de pijn van mijn patiënten/cliënten op te lossen en hun kwaliteit van leven te verbeteren, om het risico op herhaling te verminderen. Dit doe ik door een behandelplan op te stellen dat is afgestemd op de pijn van mijn patiënten/cliënten. ‘specifieke wensen en kan zowel in de behandelkamer als in de oefenzaal.”

Mohamed helpt u bij

Fysiotherapie
Mohamed

Ida Ødegaard

Fysiotherapeut

“In Fysiotherapie vind ik het mooi om te zien als mensen blij zijn met de voortgang en aan hun eigen verwachtingen voldoen. Ik vind het belangrijk dat patiënten vertrouwen hebben in het proces en betrokken worden bij de besluitvorming. Daarom werk ik in mijn behandelingen graag op persoonlijk vlak om de gestelde doelen te bereiken.”

Ida helpt u bij

Ida

Beate Mönch

Mindfulnesstrainer

Niet vrij zijn van, maar vrij zijn met! “Dat is mijn credo. Ik begeleid mensen met aanhoudende (fysieke) problemen. Mindfulness kan een waardevolle aanvulling zijn bij het behandelen van moeilijk herstel en steeds terugkerende klachten. Mijn benadering is praktisch en effectief zonder zweverige toeters en bellen.”

Beate helpt u bij

Burn-out klachten
verminderde belastbaarheid
Terugkerende fysieke klachten
Vermoeidheid
Chronische pijn
Slapeloosheid
Stress gerelateerde klachten
Beate

Pijn of moeite met bewegen?

Blijf niet rondlopen met klachten en maak een afspraak