Overige Specialismen

Naast onze algemene fysiotherapeutische behandelingen bieden wij ook breed pakket van andere specialismen en behandelingen aan.

Maak een afspraak

Altijd binnen 48 uur een afspraak  Overige specialismen

  Soms is reguliere fysiotherapie niet voldoende. Het kan zijn dat er dan er andere behandelingen of specialismen toegepast moeten worden om de klachten te verlichten of te verhelpen. Dit kan direct zijn wanneer u met uw behandelplan begint maar het kan ook zijn dat dit pas duidelijk wordt wanneer u middenin het traject zit. De behandelend fysiotherapeut zal dit met u bespreken.

  Voor wie zijn deze specialismen?

  Bij Fysio World Amsterdam hebben wij veel specialisten. De communicatielijnen zijn daarom kort waardoor uw behandelplan geen vertraging zal oplopen.
  Naast de Specialismen op het gebied van fysiotherapie bieden wij ook andere behandelingen aan. Deze behandelingen zijn voor iedereen die daar behoefte aan heeft. Denk bijvoorbeeld aan voedingsadvies of een gesprek met een psycholoog of misschien wilt u gewoon fitter worden en kunt u meedoen met bepaalde beweeggroepen.

  Zo verloopt ons zorgtraject

  STAP 1

  Intake gesprek

  STAP 2

  Lichamelijk onderzoek

  STAP 3

  De behandelfase

  STAP 4

  De afsluiting

  orthopedische fysiotherapie

  Waarom ons?

  Met meer dan 35 jaar ervaring zijn wij een begrip in Amsterdam (Oost). Bij Fysio World Amsterdam heeft iedere fysiotherapeut zijn of haar eigen specialisme. Hierdoor kunnen wij snel schakelen. Op die manier kunnen wij de vakkundige hulp aanbieden die u nodig heeft.

  Hoogopgeleide fysiotherapeuten
  Veel specialisten onder 1 dak
  Meer dan 30 jaar ervaring
  Altijd een persoonlijk behandelplan
  Fysiotherapie aan huis
  Contracten met alle zorgverzekeraars (m.u.v. CZ Just)
  Rolstoeltoegankelijk

  Tijdens de behandelingen kunt u gebruik maken van onze schema’s, hulpmiddelen en oefenruimtes. Dit allemaal onder de deskundige begeleiding van onze hoog opgeleide fysiotherapeuten en specialisten.

  Wij zijn trots op al onze 95 beoordelingen

  Beoordelingen fysio world amsterdam

  Veel verschillende behandelingen

  Hieronder kunt u zien welke specialimen Fysio World Amsterdam allemaal aanbied.

  Manuele therapie

  Voor iedereen die moeite heeft met het bewegen van een gewricht en dan met name de wervelkolom. Vaak uit zich dit in pijn in de rug.

  Medische fitness

  Bij Fysio World Amsterdam kunt u gebruik maken van onze oefenzaal, zonder dat u in behandeling bent bij een van onze fysiotherapeuten.
  sportfysio

  Sportfysiotherapie

  Sportfysiotherapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie. De sportfysiotherapeut richt zich niet alleen op het behandelen van sportgerelateerde klachten.

  Echografie en Shockwavetherapie

  Echografie stelt ons in staat het lichaam gedetailleerd in kaart te brengen met behulp van ultra-geluidsgolven.

  Podologie

  Podologie is geschikt wanneer uw voeten niet meer optimaal functioneren. Dit kan komen door bijvoorbeeld een doorgezakte voet of een beenlengteverschil.

  Beweeggroepen

  Beweeggroepen zijn op maat gemaakt programma’s waarbij er gewerkt wordt aan specifieke spierkracht en uithoudingsvermogen.

  EPTE

  EPTE is voor mensen met overbelaste pezen en mensen die al wat langer rondlopen met klachten. Vaak zijn het klachten aan de achillespees, kniepees of een tennis elleboog.

  Pijn of moeite met bewegen?

  Blijf niet rondlopen met klachten en maak een afspraak